RETUR & BYTEN

När du handlar online från Oles döttrar har du alltid ångerrätt i 14 dagar – det gäller både öppet köp och bytesrätt på både ordinarie- och reasortiment. Ångerrätt gäller på hela vårt sortiment förutom håraccessoarer på grund av hygieniska skäl. 

Du har 14 dagar på dig att påbörja en retur från och med att du har mottagit din order. Om ångerfristens sista dag infaller under en lördag, söndag eller en helgdag förlängs ångerfristen så att den även gäller nästkommande vardag. 

Returetikett skickas med i din leverans. Vid val av hemleverans tillkommer däremot inte returetikett. Kontakta oss på mail support@olesdottrar.se  mailar vi en returetikett till dig. 

När vi mottagit och bekräftat din retur skickar vi ett mail till dig och därefter får du din återbetalning genom Klarna. Återbetalning sker då varan har kommit oss tillhanda med undantag av extra leveranskostnader begärda av kund, t.ex. hemleverans, expresskostnader eller val av annan transportör än ordinarie. 

RETURAVGIFTER

 • Vid retur av din beställning tillkommer en returavgift om 49 SEK
 • Vi erbjuder gratis retur vid byte mot annan färg/storlek av samma artikel. Detta gäller ej reavaror. 
 • Gratis retur om du lämnar tillbaka din beställning i vår butik

 

SÅHÄR GÖR DU VID RETUR:

 1. Fyll i det medskickade returformuläret med orsak för retur och packa ihop med produkterna som du vill returnera.
 2. Klistra på den medskickade returfraktsedeln på utsidan av paketet. Vid returer och byten skall Oles döttrars egna frakthandlingar alltid användas. Om du saknar din returfraktsedel eller har frågor angående byten och returer, kontakta oss via support@olesdottrar.se.
 3. Lämna in ditt paket på närmsta DHL-ombud. Begär inlämningskvitto.
 4. Vi kontaktar dig via email när vi har mottagit och behandlat din retur. Därefter återbetalar vi dig varuvärdet med avdrag för frakt- och returavgift.

 

SÅHÄR GÖR DU VID BYTE MOT ANNAN STORLEK/FÄRG: 

 1. Vid byte gör du ett nytt köp på den önskade storleken/färgen du vill ha. Skriv in ditt nya ordernummer i det medskickade returformuläret.
 2. Kryssa i byte och fyll i returorsak på returformuläret och packa ihop med produkten som du vill byta.
 3. Klistra på den medskickade returfraktsedeln på utsidan av paketet.
 4. Lämna in ditt paket på närmsta DHL-ombud. Begär inlämningskvitto.
 5. Vi kontaktar dig via mail när vi har behandlat din retur. Därefter återbetalar vi dig varuvärdet inklusive fraktavgiften.

 

VILLKOR FÖR GODKÄNNANDE RETUR/BYTE:

 • Produkten skall vara oanvänd och i samma skick som när den mottogs.
 • Produkten skall ha samtliga lappar och etiketter kvar.  
 • Vi plomberar alla våra accessoarer (smycken & solglasögon). Plomberingen skall vara kvar vid retur eller byte för att den ska gå igenom. Vid bruten plombering godkänner inte vi returen eller bytet och du debiteras upp till 100% av varans värde.  
 • Återbetalning görs efter vi mottagit returen i sitt originalskick och vid retur av produkter som inte är i originalskick debiteras du upp till 100% av varans värde.